1

I always need to sign in to the main site when using Internet Explorer on Windows Phone 7.5.

I have cookies turned on, so I thought this would work well and leave me signed-in, just like the desktop version.

Does anyone else have this problem?

I am using Google as my OpenID authenticator.

| |
  • pardon the silly question, but when you sign in with google, do you check "remember me"? – user131 Jun 4 '12 at 16:21
  • I just left it as the default (which I think is signed in), but I don't think this makes a difference as you can sign out of Google and still be signed into SE. Anyway it has left me signed in from yesterday (even after a reboot), So perhaps my SE cookie from last week had expired. Will see what happens next week and close this if needed. – row1 Jun 5 '12 at 1:01
  • I don't experience this, perhaps might be Google specific. Although I sometimes do need to log in again, but it doesn't bother me. Could be one or two weeks, but I sometimes delete the history which might impose the cookie being removed... – Tamara Wijsman Jun 6 '12 at 19:44
  • I'm using Facebook auth and IE9 Mobile. Never need to signin again. Changing to Desktop version keep signin too. – Vitor Canova Jun 7 '12 at 20:35
1

Seem to have been working for a week now without any problems. For the few times that I had seen it, the cause was likely an expired/deleted cookie.

Mod, please tag as .

| |

You must log in to answer this question.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged .